Banja Vrujci apartmani Nikola su smešteni na odličnoj lokaciji, udaljeni 200 metara od novih bazena u Banji Vrujci ili 5 minuta laganog hoda. Na udaljenosti od svega 150 metara od nas se nalazi “DIS” prodavnica dobro snabdevena. Kuća se sastoji iz dva apartmana. Jedan se nalazi na spratu, veći, površine 60 kvadrata, a drugi je u prizemlju, manji, površine 27 kvadrata sa ogromnom terasom. Apartmani su potpuno opremljeni, svaki apartman ima zaseban ulaz tako da vam je zagarantovan mir i privatnost. Oba apartmana imaju sopstvene terase. Apartmani su klimatizovani.
Telefon: 062/164 08 25
e-mail: dzoni2015@hotmail.com

APARTMAN 1 – “NIKOLA”
– je veliki apartman na spratu površine 60 kvadrata, sastoji se iz dnevnog boravka veoma dobro osvetljenog, dve spavaće sobe, kupatila, kuhinje, trpezarije i terase. Jedna spavaća soba ima francuski ležaj i površine je 11 kvadrata. Manja soba je površine 9 kvadrata. Kuhinja je kompletno opremljena svim potrebnim elementima za pripremanje hrane. Kupatilo je dovoljno veliko sa mašinom za pranje veša, u slučaju potrebe. Terasa je prostrana, ima nekih 10 kvadrata, i veći deo dana je u hladovini, tako da je pravo uživanje piti kafu i ručati na terasi. Apartman je pogodan za porodicu ili dve, odnosno 3 do 6 osoba. Dogovor oko cene zavisiće od broja gostiju i dužine boravka.

APARTMAN 2 – “SANJA”
– se nalazi u prizemlju površine 27 kvadrata sa ogromnom terasom iste površine. Apartman se sastoji iz dnevne sobe sa ugaonom garniturom i pomoćnim krevetom, trpezarijom, kuhinjom sa svim potrebnim posuđem, kupatilom sa tuš kabinom i terasom. Kada temperature u julu i avgustu budu iznad 30 stepeni ova prelepa terasa će vam bukvalno biti zamena za dnevni boravak. Ugaona garnitura je 280 cm dugačka i više nego dovoljno velika da se na njoj može i spavati a tu je i TV koji je u međuvremenu nakačen na zid pa svetsko prvenstvo u fudbalu možete gledati i na terasi ili praviti roštilj. Dogovor oko cene zavisiće od broja gostiju i dužine boravka.

DVORIŠTE
– kao što na fotografijama možete videti dvorište je ogromno i bogato zelenilom u potpunosti ograđeno, a 20 ari placa je više nego dovoljno da uživate u prirodi i čistom vazduhu. Parking mesta su obezbeđena u dvorištu.

PODELI BANJA VRUJCI SMESTAJ NA

TwitterFacebookGoogle+BufferLinkedInPin It