Vila Iva se nalazi u centru Banje Vrujci, u glavnoj ulici, preko puta sportskih terena Hotela Vrujci, na samo par minuta hoda od Hotelskih bazena Prve Nove Banje.

Pored vile protiče potok izvorske banjske termalne vode. Vila Iva ima idealan položaj u odnosu na bazene tako da svojim gostima nudi sve potrebne ugodnosti za savršen odmor.

Uz sve prirodne lepote Banje Vrujci i mi smo se potrudili da Vaš boravak kod nas ucinimo što prijatnijim. Svi apartmani i sobe opremljeni su luksuznim, modernim i udobnim nameštajem. U našim apartmanima gostima je pored kompletno opremljene kuhinje na raspolaganju TV sa kablovskom televizijom, DVD (uz mogućnost pozajmljivanja filmova sa recepcije), klima uređaj, internet priključak i još mnogo toga što možda i ne ocekujete, a što ce Vaš boravak uciniti još prijatnijim. Osim dvokrevetnih i trokrevetnih apartmana u ponudi su i posebni lux dvosobni apartmani koji pored prostrane dnevne imaju i odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem.

Našu ponudu upotpunjuju i romantične sobe za dvoje koje poseduju moderno kupatilo, TV , DVD, frižider, fen i još mnogo detalja pažljivo odabranih kako bi Vam ulepšali odmor.

Svi apartmani i sobe imaju pogled na prelepo banjsko zelenilo koje nikoga na ostavlja ravnodušnim i svake godine privlači sve veci broj turista.

PODELI BANJA VRUJCI SMESTAJ NA

TwitterFacebookGoogle+BufferLinkedInPin It