Vila Jelena se nalazi u samom centru Banje Vrujci, Smeštena izmedju dva banjska kompleksa – Hotel Vrujci i Prva Nova Banja a na svega pedesetak metara od centra za rehabilitaciju.

Vila Jelena ima jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, dva studia (dvokrevetni i četvorokrevetni) i apartmane. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom kao i TV, KATV, DVD. Sobe su prijatnog enterijera i opremljene su po uzoru na hotelski smeštaj, sobarice održavaju visok nivo higijene, a dolaze i na vaš poziv. U svojoj privatnoj kolekciji posedujemo oko 500 filmova svih žanrova namenjenih deci i odraslima. Vila Jelena takođe poseduje mini terasu sa jakuzzi kadom i bicikle za vožnju.

U sklopu Vile Jelena nalazi se restoran namenjen iskljucivo gostima koji imaju uplaćen pansion kod nas. Uz kvalitetan odabir namirnica u ponudi imamo preko pedeset različitih vrsta jela pretežno iz domace kuhinje. Hranu pripremamo isključivo u dogovoru sa gostima tj. njihovom odabiru iz jelovnika. Restoran je otvoren od 7h-23 časova. U restoranu i na bazenu možete poručiti sva alkoholna i bezalkoholna pića po veoma pristupacnim cenama. U sklopu restorana možete gledati TV i DVD ili se zabavljati nekom od društvenih igara. U okviru vile se nalazi i mini igraonica za decu.

PODELI BANJA VRUJCI SMESTAJ NA

TwitterFacebookGoogle+BufferLinkedInPin It