Pink apartmani Banja Vrujci su novi apartmani za izdavanje u Banji Vrujci. Banja Vrujci privatni smeštaj apartmani “Pink” u ponudi ima 3 apartmana za iznajmljivanje. Ukoliko su bazeni Prva Nova Banja vaš izbor za kupanje, Pink apartmani u Banji Vrujci su dobar izbor za smeštaj. Locirani su na samom ulazu u centar Banje Vrujci na udaljenosti od oko trista metara od Prve Nove Banje i osamtso metara od centra i bazena u Hotelu Vrujci.

Mesara sa uslužnim pečenjem roštilja je na dvadesetak metara od apartmana, DIS market tridesetak, koliko je udaljena i autobuska stanica.

Do ulice se nalazi restoran sa domaćom kuhinjom a za sve zainteresovane goste postoji mogućnost pansionske ili polupansionske ishrane.

Apartmani se sajstoje od tri trokrevetna apartmana kompletno opremljena novim nameštajem. Svaki apartman ima kuhinju sa svim neophodnim posuđem, kupatilo sa tuš kabinom, kablovsku televiziju i internet.
U dvorištu Pink apartmana je natkrivena terasa od 50 kvadrata sa garniturama za sedenje i televizorom na kojoj je uglavnom tokom celog dana hladovina.
Svim gostima koji dođu kod nas u apartmane na raspolaganju je parking prostor za automobile u dvorištu.

PODELI BANJA VRUJCI SMESTAJ NA

TwitterFacebookGoogle+BufferLinkedInPin It