* GDE SE NALAZIMO? *

“Konaci Nikola” se nalaze na nepunih 150 metara od HOTELSKIH BAZENA u CENTRU BANJE Vrujci. Nudimo Vam odmor uz buđenje sa cvrkutom ptičica, u mirnoj kući okruženoj prostranim vrtom i zelenilom. Kompletna spoljašnjost i unutrašnjost kuće je RENOVIRANA prošle i ove godine i sve je besprekorno čisto i prostrano.

* ŠTA NUDIMO? *

~ (SOBE i zajednička kupatila) ~
U ponudi imamo jednokrevtnu, dvokrevetne i trokrevetne SOBE i svaka poseduje KABLOVSKU TV, uz korišćenje renoviranih ZAJEDNIČKIH KUPATILA. DVE SOBE dele JEDNO KUPATILO, tako da nema gužve. Trokrevetne sobe imaju TERASE (sa stolovima i stolicama) koje pružaju predivan POGLED na BAZENE i BANJU. Svi kreveti poseduju NOVE ANTIALERGIJSKE DUŠEKE I JASTUKE, kao i NOVE POSTELJINE divnih dezena. Veći deo kuće pokriva Wireless INTERNET.

~ (KUHINJA) ~
Takođe imate na raspolaganju kompletno opremljenu VELIKU NOVU KUHINJU koja poseduje SVE POTREBNE KUHINJSKE ELEMENTE: tanjire, čaše, šolje, escajg, šerpe, tiganje, sporet sa ravnom pločom, kao i frižidere.

~ (TERASA) ~
Uz kuhinju je i TERASA sa stolovima, stolicama i velikim suncobranom koju možete koristiti za uživanje u prirodi, ispijanje kafice, druženje, doručkovanje…

* ŠTA JE U NAŠOJ BLIZINI? *
Čim se spustite niz naše stepenice, na 50 do 100 metara se nalaze BAZENI, PRODAVNICE, PIJACA, ČESMA SA BANJSKOM VODOM, RESTORANI, ( u kojima izmeđuostalog imate jeftine i jako ukusne dnevne menije), pa Vam je, takoreći, sve na dohvat ruke…

Želimo Vam da u našim konacima i banji Vrujci provedete lepe i nezaboravne trenutke, a mi ćemo se potruditi da budete zadovoljni.

Sa poštovanjem, Vaši domaćini –
Predrag i Jelena

PORELI BANJA VRUJCI SMESTAJ NA

TwitterFacebookBufferLinkedInPin It