Apartmani Komazec Banja Vrujci

Apartmani Komazec se nalaze u mirnom delu Banje Vrujci, u naselju Gornja Toplica i udaljeni su od hotela Vrujci, centra banje i bazenskog kompleksa oko 800 metara.

Od ovog kompleksa do apartmana se dolazi lepo uredjenom pešačkom stazom uz reku Toplicu.
U neposrednoj blizini se nalazi pošta, crkva i prodavnice za snabdevanje.
Do prelepog i moderno opremljenog kompleksa Premijer bazena ima oko četristo metara, odnosno 8 minuta laganog hoda, a do centra banje oko 700 metara.

Apartmani su napravljeni i opremljeni u modernom stilu strogo vodeći racuna o potrebama gostiju. Svi apartmani su klimatizovani, opremljeni komarnicima i svaki apartman poseduje parking mesto u okviru dvorišta koje je uređeno i ukrašeno travnjakom i cvetnim alpinetumima. Posebno ističemo novoizgrađeni letnjikovac sa mnogim sadržajima gde gosti uz prelepo druženje mogu da pripremaju razna jela na roštilju, ražnju, pod sačem, palačinke i td. Uz gradsku vodovodnu mrežu posedujemo i sopstveno snabdevanje vodom. WI-FI internet obezbeđen za sve goste apartmana Komazec.

Apartmani su kategorizovani sa 3 zvezdice, a boravišna taksa se naplaćuje po cenovniku turističke organizacije Mionica.

Apartman 1 je veliki porodični apartman, opremljen u modernom stilu sa dve odvojene sobe. U spavaćoj sobi se nalazi veliki bračni ležaj, a u drugoj sobi dva odvojena ležaja koji se mogu i sastaviti po potrebi.

U prostoru boravka se takođe nalazi trosed sa mogućnošću razvlačenja, TV sa kablovskim signalom, trpezarijski sto i stolice i lepo upakovana kuhinja sa svom potrebnom opremom.

Apartman poseduje i potpuno novo kupatilo sa kadom i veliku, natkrivenu, komfornu terasu sa pogledom na lepo uređeno dvorište, sa baštenskim stolicama i stolom koji može poslužiti i za ručavanje.

Apartman 2 je trokrevetni i sastoji se iz dva dela koji su vizuelno odvojeni jedan od drugog. U trpezarijsko dnevnom boravku se nalazi jedan ležaj i potpuno opremljena kuhinja. Kupatilo u sredini apartmana, vizuelno potpuno odvaja prostor u kome se nalazi veliki bracni lezaj sa velikim garderobnim delom i TV sa kablovskim signalom.Apartman je klimatizovan, poseduje parking mesto i veliku, prostranu, natkrivenu terasu, sa pogledom na lepo uredjeno dvoriste. Terasa je opremljena sa baštenskim stolicama i stolom pogodnim i za rucavanje.

Apartman 3 je smesten u prizemlju objekta i sastoji se iz dve prostorije. U prvom delu se nalazi veliki bracni lezaj sa garderobnim ormarom a u drugom delu koji je potpuno odvojen nalazi se trpezarijsko-kuhinjski prostor i trosed na razvlacenje. Apartman je klimatizovan sa potpuno opremljenom kuhinjom, kupatilom, kablovskom i terasom sa pogledom na uredjeno dvorište.

Apartman 4 je četvorokrevetni apartman studijskog tipa – renoviran, kompletno opremljena kuhinja sa trpezariskim stolom za sedenje, kupatilo. U sklopu apartmana su veliki bračni krevet, još jedan ležaj za jednu osobu, ležaj na izvlačenje, a u trpezariskom delu je trosed na razvlačenje. Apartman ima nadkrivenu terasu sa baštenskom garniturom za sedenje i pogledom na baštu sa puno cveća. Apartman ima TV sa kablovskim signalom.

Apartman 5 je studijskog tipa i nalazi se u prizemlju. Opremljen je velikim bračnim ležajem, sopstvenim kupatilm i potpuno opremljenom kuhinjom, trpezarijskim stolom i stolicama. Klimatizovan je, ima kablovski TV signal, opremljen je modernom rasvetom koja mu daje posebnu draž. Apartman ima natkrivenu terasu sa baštenskim stolicama i stolom. Terasa je u nivou sa lepo uredjenim dvorištem sa puno cveća tako da se svaki gost oseća, zaista prijatno i opušteno.